top of page

Autisme Audiotour 

IN Zwolle

12,50 euro per persoon (vooraf te betalen)
Datum:        Zaterdag 27 maart 2021

Starttijd:       Op afspraak tussen 10:00 en 13:30 uur         

Duur:            Naar wens 45 minuten tot anderhalf uur  

Loop in het weekeinde met hulp van een elektronische gids een Autisme Belevingswandeling langs de IJssel en door het Park Het Engelse Werk in Zwolle. Dit kan geheel individueel, in een samengesteld tweetal op anderhalve meter afstand of samen met huisgenoten. 

 

Bij aanvang word je door ons persoonlijk ontvangen en krijg je uitleg over het gebruik van de app op je smartphone of  krijg je een kaart en  een MP3-speler. Je kunt je eigen oordopjes of hoofdtelefoon meenemen of er een van ons lenen. Vervolgens ga je individueel of  in een tweetal de route lopen. Onderweg kun je op punten die aangegeven zijn op de kaart een geluidsfragment afspelen. Halverwege de wandeling kun je na ongeveer 45 minuten beslissen om rustig terug te wandelen of om de hele wandeling van anderhalf uur te volgen. Terug bij het startpunt lever je eventueel de geleende hoofdtelefoon, kaart en de MP3-speler in en is er gelegenheid om 1 op 1 vragen te stellen.

 

De Autisme Audiotour is daarnaast via een app op de smartphone te volgen. Je volgt de route dan via een kaart op je smartphone en de geluidsfragmenten spelen automatisch af.

Een voorbeeld van een Audiotour per app is hier te vinden: Autisme Audiotour Den Haag

Startlocatie:  buiten voor restaurant Het Engelse Werk 

                          Het Engelse Werk 4, 8019 BM Zwolle                     Kaartje

Bereikbaarheid van de startlocatie

  • Per Fiets: er is een fietsenstalling voor het restaurant;

  • Per Openbaar Vervoer: dichtstbijzijnde treinstations (op flinke loopafstand) is Zwolle, hier kun je ook bus 100 naar Nunspeet of bus 203 / 204 naar Apeldoorn nemen naar de bushalte Het Engelse Werk.  

  • Per Gemotoriseerd Voertuig: gratis parkeren op de parkeerplaats rond het restaurant. 

Uitleg over uw reservering:  

  1. Je stuurt ons de reservering via het contactformulier toe, wij lezen die binnen drie dagen;

  2. Zijn er voldoende aanmeldingen voor de Autisme Audiotour op de datum van uw keuze, dan krijg je binnen drie dagen een factuur toegestuurd. Om mee te mogen lopen moet dit factuur voorafgaande aan de wandeling voldaan zijn. Bovendien dien je vooraf het corona protocol te hebben gelezen en de vragen betreffende corona bij jezelf of je huisgenoten te hebben beantwoord. 

  3. Zijn er nog te weinig aanmeldingen voor een Audiotour op een bepaalde datum, dan krijg je daar binnen drie dagen bericht over. Je wordt dan op een aanmeldingslijst gezet voor die locatie en die datum. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, krijg je hierover een bericht (zie 2). Uiterlijk drie dagen voor de geplande datum krijg je een bericht, mocht de Audiotour wegens te weinig aanmeldingen niet door kunnen gaan. 

Heeft u vragen? Stel die dan bij voorkeur per e-mail  Vragen kan altijd!

 

bottom of page