top of page

Autisme Belevingswandeling in Den Haag

12,50 euro per persoon  
Datum:      Nog te bepalen (suggesties zijn welkom)

Starttijd:       11:00 uur        De eerste 15 minuten wordt uitleg op de startlocatie gegeven.  

Eindtijd:       13:00 uur         Rond 13:00 uur zijn we weer op de startlocatie terug. 

Loop in het weekeinde 2 uur mee met een Autisme belevingswandeling in het Haagse Bos. Sluit je individueel of met familie, bekenden of collega's aan bij een gevarieerde groep (maximaal 10 deelnemers + 1 gids). Wat de groep verbindt, is de gemeenschappelijke belangstelling voor wat autisme zou kunnen zijn en de betrokkenheid bij mensen met autisme.   

Startlocatie:   Ingang Haagse Bos, achter de Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag. op het Koningin Julianaplein, zie Kaartje

Bereikbaarheid van de startlocatie

  • Per Fiets: er is een bewaakte fietsenstalling onder het Centraal Station;

  • Per Openbaar Vervoer: Centraal Station, Tramstation en Busstation op loopafstand.  

  • Per Gemotoriseerd Voertuig: er is betaald parkeren van Q-park onder het winkelcentrum Nieuw-Babylon) en op enige loopafstand gratis parkeren langs de Bezuidenhoutseweg.

Uitleg over uw reservering:

  1. U stuurt ons de reservering via het contactformulier toe, wij lezen die binnen drie dagen;

  2. Zijn er voldoende aanmeldingen voor de wandeling op de datum en locatie van uw keuze, dan krijgt u een factuur toegestuurd. Om mee te mogen lopen moet dit factuur voorafgaande voldaan zijn. 

  3. De activiteit vindt geheel buiten plaats, een vaccinatiebewijs is niet nodig. Wel vragen we u bij vermoedelijke corona-klachten af te zeggen, u krijgt dan een voucher voor een volgende wandeling.   

  4. Zijn er nog te weinig aanmeldingen voor een bepaalde wandeling, dan krijgt u hier binnen drie dagen bericht over. U wordt dan op een lijst van aanmeldingen gezet. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, krijgt u hierover een bericht (zie 2). Wanneer er onvoldoende aanmeldingen blijven, krijgt u drie dagen voorafgaande aan de wandeling bericht van afgelasting.  

Heeft u vragen? Stel die dan bij voorkeur per e-mail  Stel hier uw vraag

 

bottom of page