Autisme Belevingswandeling in Amsterdam

12,50 euro per persoon (vooraf te betalen)
Datum:        Voorlopig uitgesteld

Starttijd:       10:30 uur        De eerste 15 minuten wordt uitleg op de startlocatie gegeven.  

Eindtijd:       12:30 uur        Rond 12:30 uur zijn we weer op de startlocatie terug. 

Loop in het weekeinde 2 uur mee met een Autisme belevingswandeling in het Amsterdamse Bos. Sluit je individueel of met familie, bekenden of collega's aan bij een gevarieerde groep (maximaal

8 personen + 1 gids). Wat de groep verbindt is de gemeenschappelijke belangstelling voor wat autisme zou kunnen zijn en de betrokkenheid bij mensen met autisme.   

Startlocatie:   buiten voor het terras van Grand Café de Bosbaan  

                           Bosbaan 4, 1182 AG Amstelveen)         Kaartje

Bereikbaarheid van de startlocatie

  • Per Fiets: er is een fietsenhek bij het Grand Café aanwezig;

  • Per Openbaar Vervoer: Dichtstbijzijnde treinstation Amsterdam Zuid, dichtstbijzijnde metrostation: M51 halte A.J. Ernststraat, dichtstbijzijnde tramhalte: Tram 16 of 64 halte VU medisch centrum, dichtstbijzijnde bushalte: bus  62 halte VU medisch centrum (check voor uw reis de reisplanner);

  • er Gemotoriseerd Voertuig: gratis parkeren (vanaf de Amstelveenseweg (s108) de Bosbaan oprijden, doorrijden richting Koenenkade. Parkeren aan de rechterkant tegenover het Grand Café ).

 

Uitleg over uw reservering:

  1. U stuurt ons de reservering via het contactformulier toe, wij lezen die binnen drie dagen;

  2. Zijn er voldoende aanmeldingen voor de wandeling op de datum en locatie van uw keuze, dan krijgt u binnen drie dagen een factuur toegestuurd. Om mee te mogen lopen moet dit factuur voldaan zijn. Bovendien dient u vooraf het toegestuurde corona protocol te hebben gelezen en de vragen betreffende corona bij uzelf of uw huisgenoten hebben beantwoord. 

  3. Zijn er nog te weinig aanmeldingen voor een wandeling op een bepaalde datum en locatie, dan krijgt u hier binnen drie dagen bericht van. U wordt dan op een aanmeldingslijst gezet. Wanneer er wel voldoende aanmeldingen zijn, krijgt u hierover een bericht (zie 2). 

Heeft u vragen? Stel die dan bij voorkeur per e-mail  Vragen kan altijd!