top of page

Autisme Belevingswandeling in Amsterdam

12,50 euro per persoon 
Datum:        Nog te bepalen (suggesties zijn welkom)

Starttijd:       11:00 uur        De eerste 5 minuten zijn we nog op de startlocatie.  

Eindtijd:       13:00 uur        Rond 13:00 uur zijn we weer op de startlocatie terug. 

Loop in het weekeinde 2 uur mee met een Autisme belevingswandeling in het Amsterdamse Bos (gezien  de geluidproductie van Schiphol zoek ik ook naar een andere locatie). Sluit je individueel of met familie, bekenden of collega's aan bij een gevarieerde groep (maximaal

10 personen + 1 gids). Wat de groep verbindt, is de gemeenschappelijke belangstelling voor wat autisme zou kunnen zijn en de betrokkenheid bij mensen met autisme.   

Startlocatie:   buiten voor het terras van Grand Café de Bosbaan  

                           Bosbaan 4, 1182 AG Amstelveen)         Kaartje

Bereikbaarheid van de startlocatie

  • Per Fiets: er is een fietsenhek bij het Grand Café aanwezig;

  • Per Openbaar Vervoer: Dichtstbijzijnde treinstation Amsterdam Zuid, dichtstbijzijnde metrostation: M51 halte A.J. Ernststraat, dichtstbijzijnde tramhalte: Tram 16 of 64 halte VU medisch centrum, dichtstbijzijnde bushalte: bus  62 halte VU medisch centrum (check voor uw reis de reisplanner);

  • Gemotoriseerd Voertuig: gratis parkeren (vanaf de Amstelveenseweg (s108) de Bosbaan oprijden, doorrijden richting Koenenkade. Parkeren aan de rechterkant tegenover het Grand Café ). In het weekend gratis, doordeweeks alleen de eerste 3 uur (dit onder voorbehoud, lees de aanwijzingen terplekke). 

 

 

Uitleg over uw reservering:

  1. U stuurt ons de reservering via het contactformulier toe, wij lezen die binnen drie dagen;

  2. Zijn er voldoende aanmeldingen voor de wandeling op de datum en locatie van uw keuze, dan krijgt u een factuur toegestuurd. Om mee te mogen lopen moet dit factuur voorafgaande voldaan zijn. 

  3. De activiteit vindt geheel buiten plaats, een vaccinatiebewijs is niet nodig. Wel vragen we u bij vermoedelijke corona-klachten af te zeggen, u krijgt dan een voucher voor een volgende wandeling.   

  4. Zijn er nog te weinig aanmeldingen voor een bepaalde wandeling, dan krijgt u hier binnen drie dagen bericht over. U wordt dan op een lijst van aanmeldingen gezet. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, krijgt u hierover een bericht (zie 2). Wanneer er onvoldoende aanmeldingen blijven, krijgt u drie dagen voorafgaande aan de wandeling bericht van afgelasting.  

Heeft u vragen? Stel die dan bij voorkeur per e-mail  Stel hier uw vraag

bottom of page