Autisme Belevingswandeling in Amsterdam

12,50 euro per persoon 
Datum:        Zondag 31 oktober 2021

Starttijd:       10:00 uur        De eerste 15 minuten wordt uitleg op de startlocatie gegeven.  

Eindtijd:       12:00 uur        Rond 12:00 uur zijn we weer op de startlocatie terug. 

Loop in het weekeinde 2 uur mee met een Autisme belevingswandeling in het Amsterdamse Bos. Sluit je individueel of met familie, bekenden of collega's aan bij een gevarieerde groep (maximaal

10 personen + 1 gids). Wat de groep verbindt, is de gemeenschappelijke belangstelling voor wat autisme zou kunnen zijn en de betrokkenheid bij mensen met autisme.   

Startlocatie:   buiten voor het terras van Grand Café de Bosbaan  

                           Bosbaan 4, 1182 AG Amstelveen)         Kaartje

Bereikbaarheid van de startlocatie

  • Per Fiets: er is een fietsenhek bij het Grand Café aanwezig;

  • Per Openbaar Vervoer: Dichtstbijzijnde treinstation Amsterdam Zuid, dichtstbijzijnde metrostation: M51 halte A.J. Ernststraat, dichtstbijzijnde tramhalte: Tram 16 of 64 halte VU medisch centrum, dichtstbijzijnde bushalte: bus  62 halte VU medisch centrum (check voor uw reis de reisplanner);

  • er Gemotoriseerd Voertuig: gratis parkeren (vanaf de Amstelveenseweg (s108) de Bosbaan oprijden, doorrijden richting Koenenkade. Parkeren aan de rechterkant tegenover het Grand Café ).

 

 

Uitleg over uw reservering:

  1. U stuurt ons de reservering via het contactformulier toe, wij lezen die binnen drie dagen;

  2. Zijn er voldoende aanmeldingen voor de wandeling op de datum en locatie van uw keuze, dan krijgt u een factuur toegestuurd. Om mee te mogen lopen moet dit factuur voorafgaande voldaan zijn. 

  3. De activiteit vindt geheel buiten plaats, een vaccinatiebewijs is niet nodig. Wel vragen we u bij vermoedelijke corona-klachten af te zeggen, u krijgt dan een voucher voor een volgende wandeling.   

  4. Zijn er nog te weinig aanmeldingen voor een bepaalde wandeling, dan krijgt u hier binnen drie dagen bericht over. U wordt dan op een lijst van aanmeldingen gezet. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, krijgt u hierover een bericht (zie 2). Wanneer er onvoldoende aanmeldingen blijven, krijgt u drie dagen voorafgaande aan de wandeling bericht van afgelasting.  

Heeft u vragen? Stel die dan bij voorkeur per e-mail  Stel hier uw vraag