De Autisme Belevingswandeling

op maat

De Autisme Belevingswandeling op Maat
 • Maximaal 6/8 deelnemers per wandeling
 • aansluitend meerdere malen uitvoerbaar 
 • vanaf 100 euro (exclusief BTW en reiskosten)
Opstarten en opnieuw beginnen

Reserveer een Autisme Belevingswandeling als frisse fysieke opstart van uw organisatie, vereniging of stichting op een locatie die u schikt en een dag en tijdstip die allen uitkomt. Een wandeling door het groen in de buitenlucht duurt minimaal 45 minuten en maximaal 2 uur. Er kunnen vanaf 1 juni 2020 per wandeling maximaal 8 deelnemers meelopen met een enkele gids. We lopen in vaste volgorde en op anderhalve meter afstand. Dezelfde dag kan op dezelfde locatie aansluitend meerdere wandelingen worden georganiseerd.

Elke wandeling begint met een instructie die deelnemers laat wennen aan de regels die gelden voor het naast elkaar bewegen in groepen in de anderhalve meter samenleving. 

Omwille van het actief bestrijden van de onderprikkeling van de gids, wordt tot 1 oktober 2020 de Autisme Belevingswandeling op maat tegen sterk gereduceerde prijs aangeboden!

De Autisme Belevingswandeling was één van de vele workshops op het Symposium van ROC Mondriaan. Er was plaats voor 25 deelnemers, 50 meldden zich aan! Door snel een extra trainer in te zetten, kon iedereen toch meewandelen. Het bleek een unieke en zeer leerzame ervaring voor alle deelnemers. Zelden zulke positieve evaluaties gezien van onze docenten. Wat ze hier hadden geleerd, konden ze een dag later al in de praktijk brengen. Doordat zij bepaald gedrag van studenten nu beter begrijpen, kunnen zij hen gerichter ondersteunen tijdens hun leerproces. Deze wandeling is dus echt een aanrader!    -  Yvonne op de Beek 

Het wandelen in kleine groep maakt het voor u mogelijk om elke groep zorgvuldig samen te stellen, zodat er specifieke aandacht aan verschillende invalshoeken besteed kan worden: het perspectief van de persoon met autisme, de familie, de begeleider, de onderwijzer, de zorgverlener en/of de beleidsmaker. Of juist een mix van dit alles.   

 

Indien uw wensen passen binnen de mogelijkheden van Aut of the Blue dan maken we een afspraak waarin locatie, datum en aanvangstijden vastliggen. 

 

 

Rekenvoorbeelden

100 euro - enkele uitvoering van een Autisme belevingswandeling met maximaal 8 deelnemers van maximaal anderhalf uur (exclusief BTW en reiskosten).

200 euro - twee belevingswandelingen met elk maximaal 6 deelnemers die ieder maximaal anderhalf uur duren (exclusief BTW en reiskosten).

300 euro - drie belevingswandelingen met elk maximaal 6 deelnemers die ieder maximaal een uur duren en waartussen minimaal 30 minuten pauze zit (exclusief BTW en reiskosten).

Over vorm en kostprijs kan per e-mail en telefoon worden overlegd.

Informeer naar de mogelijkheden!

 

Overzicht van de kostenopbouw:

 

De kosten van de Autisme belevingswandeling bestaan uit:

 • Boekingskosten                        25 euro

 • Voorbereidingskosten              50 euro

 • Uitvoeringskosten                  *variabel

 • Reiskosten                               *variabel

 • BTW (21%)                               Er is per 1 oktober ontheffing van BTW aangevraagd

Boekingskosten

De kosten van het maken van reclame, voeren van overleg met potentiële opdrachtgevers, het verwerken van de boeking en het doen van de facturering.

Voorbereidingskosten

Elke Autisme belevingswandeling wordt uniek voorbereid door het bestuderen van Google Earth (looprouteplanning) en door deze ter plekke meerdere malen voor te lopen. Zodat de gids de unieke landschap-, natuur- en cultuurelementen kent en kan opnemen in het verhaal van de wandeling. 

Uitvoeringskosten 

De minimale uitvoeringskosten van een enkele wandeling zijn 25 euro, simpelweg omdat wij weer graag op pad willen gaan! De wandeling kan meer dan eenmaal op dezelfde dag op dezelfde locatie gehouden worden. Zo'n (verkorte) wandeling kan tot driemaal toe door een enkele gids op dezelfde wijze herhaalt worden. 

Overnachtingskosten

Soms is het nodig om voorafgaande aan het verzorgen van meerdere wandelingen in de buurt te overnachten. Hiervoor wordt 50 euro (inclusief BTW) extra aan de uitvoeringskosten toegevoegd. Of dit bij uw boeking van toepassing is, wordt vooraf in de offerte vermeld.

Reiskosten

Meestal reist de gids van Aut of the Blue per trein in combinatie met een vouwfiets.

BTW (21%)

Aut of the Blue is belastingplichtig. Tip voor Verenigingen en Stichtingen: i.v.m. de corona periode ontheffing van de BTW-plicht aangevraagd: de omzetgerelateerde vrijstelling omzetbelasting (OVOB), dit wordt mogelijk pas in het laatste kwartaal van 2020 toegekend.

Contact

Aut of the Blue

De heer M.R. (Marc) Beek

Eisenhowerlaan 17

3844 AR Harderwijk

Nederland

​​

Tel:  06 - 53395823

 

E-mail:  info@aut-of-the-blue.nl

KvK       27191175 Oost Nederland

BTW     NL 001682021B92

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black YouTube Icon

Naam *

E-mailadres *

Onderwerp

Bericht

© 2023  BeeWise