top of page

Autisme  

Belevingswandeling

  1. Wandeling op Vaste locatie, datum en tijd (open inschrijving)

  2. wandeling op maat (besloten groepen)

  3. privé wandeling (individueel)

1. Autisme belevingswandeling
    op vaste locatie, datum en tijd
      -voor 12,50 euro per persoon (vrijgesteld van BTW)

Loop in het weekeinde twee uur mee met een kleine groep van maximaal 10 deelnemers + 1 gids door een mooi natuurlijk landschap. Sluit je individueel of met familie, vrienden of collega's aan bij een divers samengestelde  groep. Wat de deelnemers verbindt, is de gemeenschappelijke persoonlijke en/of professionele belangstelling voor wat autisme zou kunnen zijn en de betrokkenheid bij mensen met autisme.   

De wandelingen door de natuur zijn qua niveau opgezet voor jongeren en volwassenen met of zonder autisme, soms kan de wandeling voor kinderen ook al passend zijn. Tijdens de wandelingen wordt veel beeldspraak gebruikt: bij een plant of dier wordt een beeldend verhaal verteld, die eigenlijk over autisme gaat. Hierdoor wordt je uitgedaagd om anders over jezelf na te denken en anders naar gedrag van mensen te gaan kijken.     

Meer informatie over de wandeling en de gids vind je op deze website.

Zo wandel je mee: 

  1. Kies uit de zes verschillende locaties   en/of    Kies uit de vier verschillende data; 

  2. Bekijk via de keuzeknoppen de informatie over de door u gekozen wandeling;  

  3. Reserveer een deelnemersplek door een mail te sturen naar Aut of the Blue

 

2. autisme Belevingswandeling op maat       -Vanaf 250 euro  (inclusief reiskosten en vrijgesteld van BTW)

 

Reserveer voor uw organisatie een Autisme Belevingswandeling op een door u gekozen natuurrijke of cultuurrijke locatie op een dag die de leden van uw organisatie uitkomt op een aanvangstijd die allen schikt. Een wandeling duurt minimaal 45 minuten en maximaal 2 uur. 

 

Indien al uw wensen passen binnen de mogelijkheden van Aut of the Blue dan wordt er een offerte opgesteld. In de offerte vermelden we de startlocatie, de datum, de tijdstip(pen) van aanvang en de verwachtte eindtijd(en) en de totale kostprijs.   Vraag naar de mogelijkheden!

Rekenvoorbeelden:

 

250 euro - enkele uitvoering van een Autisme Belevingswandeling met maximaal  20 deelnemers van maximaal twee uur (inclusief reiskosten, vrij van BTW).

350 euro - twee belevingswandelingen met elk maximaal 15 deelnemers die ieder maximaal anderhalf uur duren en waartussen een half uur pauze zit (inclusief reiskosten, vrij van BTW).

300 euro - drie belevingswandelingen met elk maximaal 10 deelnemers die ieder maximaal een uur duren en waartussen een kwartier pauze zit (inclusief reiskosten, vrij van BTW).

3. Privé Autisme Belevingswandeling  
      voor 150 euro per wandeling (1 tot 2 deelnemer)

Wandel anderhalf tot drie uur mee met Marc Beek als gids van de Autisme Belevingswandeling. Doe dat alleen of samen met iemand die jij hiervoor uitgenodigd. Wandel naar keuze nabij Utrecht op landgoed Amelisweerd, nabij Harderwijk over de Noordwest Veluwe of in Arnhem op landgoed Sonsbeek en in park Zypendaal.

We gaan samen een verkenningstocht maken die van buiten naar binnen gaat. Samen kijken we naar de natuur, staan stil bij een plant, een dier of een ander natuurlijk verschijnsel. Dan vertelt Marc er een verhaal bij die het bijzondere verklaart. Steeds verbind hij dat wat we zien in de natuur met dat wat we ervaren rond autisme.  

De individuele Autisme Belevingswandeling bevat naast de inspirerende beleving van een normale ABW ook de mogelijkheid tot persoonlijke reflectie. Marc Beek is dankzij zijn vermogen om te analyseren in staat om je een spiegel voor te houden gebaseerd op meer dan zijn eigen ervaring met autisme. De wandeling bevat ook enkele mindfulness-oefeningen. 

 

De privé Autisme Belevingswandeling is individueel en op maat. Vraag naar de mogelijkheden!

De wandelingen zijn qua niveau opgezet voor jongeren en volwassenen, indien een eigen begeleider meeloopt zijn de wandelingen voor sommige kinderen ook passend.  Werknemers en begeleiders kunnen soms de wandeling vergoed krijgen.

Kosten zijn inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland (voor Vlaanderen 50 euro extra).

 

 

bottom of page