Autisme  

Belevingswandeling

Keuze uit 3 varianten:

  1. Vaste locatie, datum en tijd (open inschrijving)

  2. op maat (besloten groepen)

  3. privé  (individueel)

1. Autisme belevingswandeling
    op vaste locatie, datum en tijd
      -voor 12,50 euro per persoon (inclusief BTW)

Loop in het weekeinde twee uur mee met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers + 1 gids door een mooi natuurlijk landschap. Sluit je individueel of met familie, vrienden of collega's aan bij een divers samengestelde  groep. Wat de deelnemers verbindt is de gemeenschappelijke persoonlijke en/of professionele belangstelling voor wat autisme zou kunnen zijn en de betrokkenheid bij mensen met autisme.   

De wandelingen door de natuur zijn qua niveau opgezet voor jongeren en volwassenen met of zonder autisme, soms kan de wandeling voor kinderen ook al passend zijn. Tijdens de wandelingen wordt veel beeldspraak gebruikt: bij een plant of dier wordt een beeldend verhaal verteld, die eigenlijk over autisme gaat. Hierdoor wordt je uitgedaagd om anders over jezelf na te denken en anders naar mensen te gaan kijken.     

Meer informatie over de wandeling en de gids vind je op deze website.

Zo wandel je mee: 

  1. Kies uit de zes verschillende locaties   en/of    Kies uit de zes verschillende data; 

  2. Bekijk via de keuzeknoppen de informatie over de door u gekozen wandeling;  

  3. Reserveer een deelnemersplek door een mail te sturen naar Aut of the Blue

 

2. autisme Belevingswandeling op maat       -Vanaf 100 euro (sterk gereduceerd tarief geldig tot 1 oktober)  

 

Reserveer voor uw organisatie een Autisme Belevingswandeling op een natuurrijke locatie die u wenst, op een dag die u goed uitkomt en op een aanvangstijd die allen schikt. Een wandeling duurt minimaal 45 minuten en maximaal 2 uur. Er kunnen volgens de huidige richtlijnen van het RIVM 6 deelnemers meelopen met een enkele gids. Aansluitend kunnen op dezelfde locatie en dag meerdere wandelingen georganiseerd worden. Zo kan toch een grotere groep gezamenlijk actief zijn en elkaar bij start en einde van de wandeling ontmoeten. 

 

Indien al uw wensen passen binnen de mogelijkheden van Aut of the Blue dan wordt er een offerte opgesteld. In de offerte vermelden we de wandellocatie, de datum en het tijdstip van aanvang en de verwachtte eindtijd van de wandeling en de totale kostprijs.   Vraag naar de mogelijkheden!

Rekenvoorbeelden:

 

100 euro - enkele uitvoering van een Autisme Belevingswandeling met maximaal 6 deelnemers van maximaal een uur (exclusief reiskosten, exclusief BTW).

250 euro - twee belevingswandelingen met elk maximaal 6 deelnemers die ieder maximaal anderhalf uur duren (exclusief reiskosten, exclusief BTW).

350 euro - drie belevingswandelingen met elk maximaal 6 deelnemers die ieder maximaal een uur duren en waartussen minimaal 30 minuten pauze zit (exclusief reiskosten, exclusief BTW).

3. Privé Autisme Belevingswandeling  
      voor 125,00 euro per wandeling (1 tot 2 deelnemers)

Wandel anderhalf tot drie uur mee met Marc Beek als gids van de Autisme Belevingswandeling. Doe dat alleen of samen met iemand die jij hiervoor uitgenodigd. Wandel naar keuze nabij Utrecht op landgoed Amelisweerd, nabij Harderwijk over de Noordwest Veluwe of in Arnhem op landgoed Sonsbeek en in park Zypendaal.

We gaan samen een verkenningstocht maken die van buiten naar binnen gaat. Samen kijken we naar de natuur, staan stil bij een plant, een dier of een ander natuurlijk verschijnsel. Dan vertelt Marc er een verhaal bij die het bijzondere verklaart. Steeds verbind hij dat wat we zien in de natuur met dat wat we ervaren rond autisme.  

De individuele Autisme Belevingswandeling bevat naast de inspirerende beleving van een normale ABW ook de mogelijkheid tot persoonlijke reflectie. Marc Beek is dankzij zijn vermogen om te analyseren in staat om je een spiegel voor te houden gebaseerd op meer dan zijn eigen ervaring met autisme. De wandeling bevat enkele mindfulness-oefeningen. 

 

De privé Autisme Belevingswandeling is individueel en op maat. Vraag naar de mogelijkheden!

De wandelingen zijn qua niveau opgezet voor jongeren en volwassenen, indien een eigen begeleider meeloopt zijn de wandelingen voor sommige kinderen ook passend.  Werknemers en begeleiders kunnen soms de wandeling vergoed krijgen.

Kosten zijn inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland, voor Vlaanderen wordt 50 euro extra in rekening gebracht.

 

 

Contact

Aut of the Blue

De heer M.R. (Marc) Beek

Eisenhowerlaan 17

3844 AR Harderwijk

Nederland

​​

Tel:  06 - 53395823

 

E-mail:  info@aut-of-the-blue.nl

KvK       27191175 Oost Nederland

BTW     NL 001682021B92

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon

Naam *

E-mailadres *

Onderwerp

Bericht

© 2023  BeeWise