Boek een Autisme Belevingswandeling

De Autisme Belevingswandeling op Maat
Vanaf 350 euro

Reserveer een Autisme belevingswandeling op een locatie die u wenst, op een dag die u uitkomt en op een aanvangstijd die u schikt. Een wandeling duurt minimaal 45 minuten en maximaal 3 uur. Er kunnen 20 deelnemers meelopen met een enkele gids. Wordt de groep groter, dan loopt er een tweede gids mee. En er kan op dezelfde locatie en dag, maar beginnend op een ander tijdstip, een 2e of zelfs een 3e wandeling worden geboekt. 

 

Indien al u wensen passen binnen de mogelijkheden van de gidsen van Aut of the Blue dan kan er een boeking gemaakt worden.

Hierover kan per e-mail en telefoon worden overlegd. Vragen kan altijd!

U krijgt indien we tot een overeenkomst komen een offerte waarin we locatie, datum en tijdstip van aanvang en verwachtte eindtijd bevestigen. Ook vermelden we de afgesproken kostprijs.

Rekenvoorbeelden:

350 euro - enkele uitvoering van een Autisme belevingswandeling met maximaal 20 deelnemers die maximaal 3 uur duurt (exclusief reiskosten en exclusief BTW).

 650 euro - drie belevingswandelingen met elk maximaal 20 deelnemers die ieder  ongeveer 45 minuten duren en 30 minuten tussenpauze hebben (exclusief reiskosten en exclusief BTW).

1.100 euro - drie belevingswandelingen met elk maximaal 40 deelnemers (twee gidsen) die ieder  maximaal 2 uur duren en 30 minuten tussenpauze. hebben

 

Kostenopbouw:

 

De kosten van de Autisme belevingswandeling bestaan uit:

 • Boekingskosten                        50 euro

 • Voorbereidingskosten            150 euro

 • Uitvoeringskosten                  *variabel

 • Reiskosten                               *variabel

 • BTW (21%)                               *variabel

Boekingskosten

De kosten van het maken van reclame, voeren van overleg met potentiele opdrachtgevers, het verwerken van de boeking en facturering.

Voorbereidingskosten

Elke Autisme belevingswandeling wordt uniek voorbereid door het bestuderen van Google Earth (looprouteplanning) en door deze ter plekke voor te lopen. Zodat de gids de unieke landschap-, natuur- en cultuurelementen kent en kan opnemen in het verhaal van de wandeling. 

Uitvoeringskosten 

De uitvoeringskosten hangen onder andere af van het aantal deelnemers dat per wandeling meeloopt. Per keer kan een enkele gids voldoende aandacht besteden aan maximaal 20 deelnemers. Wordt de groep groter, dan zal een tweede gids meelopen. De kosten van die extra gids zijn minimaal 150 euro.

 

De uitvoeringskosten van de wandeling zijn ook afhankelijk van het aantal keren dat de Autisme belevingswandeling op dezelfde locatie en dag gehouden wordt. De wandeling kan tot driemaal toe door een enkele gids op dezelfde wijze herhaalt worden. Een enkele uitvoering van de wandeling kost 150 euro, de tweede 100 euro en de derde 50 euro.

Reiskosten

Meestal reist de gids van Aut of the Blue per trein in combinatie met een vouwfiets. Worden er twee gidsen gevraagd, dan reizen de gidsen gezamenlijk op per auto en zijn de kosten aanmerkelijk hoger.

BTW (21%)

Aut of the Blue is belastingplichtig.

De Autisme Belevingswandeling op vaste locatie,  datum en tijd
voor 12,50 euro p.P.

Loop in het weekeinde 2 uur mee met een Autisme belevingswandeling. Sluit je individueel of met familie, bekenden of collega's aan bij een diverse groep deelnemers. Wat de groep bindt is de gemeenschappelijke belangstelling voor wat autisme zou kunnen zijn en de betrokkenheid bij mensen met autisme, hoe divers die zijn.  

De wandelingen zijn qua niveau opgezet voor jongeren en volwassenen, voor sommige kinderen kan de wandeling ook passend zijn. 

Hoe reserveren:

 1. Kies uit de vier verschillende locaties:

  1. Amsterdam (Amsterdamse Bos)

  2. Rotterdam (Schollebos)

  3. Den Haag (Haagse Bos)

  4. Utrecht (Amelisweerd)

 2. Bij de gekozen locatie staan verschillende keuzemogelijkheden qua data. Er is steeds keuze uit lente, zomer of herfst. 

 3. Alle wandelingen starten om 10:30 uur en duren tot 12:30 uur. Indien het weer en de sfeer goed is, en iedereen zich daarin kan vinden, kunnen we langer doorgaan.

 4. Reserveer een deelnemersplek door een mail te sturen naar Aut of the Blue.

 5. Zijn er voldoende aanmeldingen voor de wandeling van uw keuze, dan krijgt u een factuur toegestuurd. Om mee te mogen lopen moet het factuur voorafgaande aan de wandeling voldaan zijn.  

 6. Zijn er nog te weinig aanmeldingen voor een wandeling op een bepaalde datum, dan krijgt u hier bericht van. U wordt op een aanmeldingslijst gezet. Wanneer er wel voldoende aanmeldingen zijn, krijgt u hierover een bericht (en het factuur). 

Hierover kan bij voorkeur per e-mail worden overlegd. Vragen kan altijd!

 

 

 

 

 

Contact

Aut of the Blue

De heer M.R. (Marc) Beek

Eisenhowerlaan 17

3844 AR Harderwijk

Nederland

​​

Tel:  06 - 53395823

 

E-mail:  info@aut-of-the-blue.nl

KvK       27191175 Oost Nederland

BTW     NL 001682021B92

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black YouTube Icon

© 2023  BeeWise