Autisme Belevingswandelingbij Utrecht

12,50 euro per persoon (vooraf te betalen)
Datum:        Voorlopig uitgesteld

Starttijd:       10:30 uur        De eerste 15 minuten wordt uitleg op de startlocatie gegeven.  

Eindtijd:       12:30 uur         Rond 12:30 uur zijn we weer op de startlocatie terug. 

Loop in het weekeinde 2 uur mee met een Autisme belevingswandeling in Amelisweerd bij Utrecht. Sluit je individueel of met familie, bekenden of collega's aan bij een gevarieerde groep (maximaal  8 deelnemers + 1 gids). Wat de groep bindt is de gemeenschappelijke belangstelling voor wat autisme zou kunnen zijn en de betrokkenheid bij mensen met autisme, hoe divers die ook mogen zijn.   

Startlocatie:  buiten voor restaurant De Veldkeuken 

                          Koningslaan 11 A, 3981 HD Bunnik.      Kaartje

Bereikbaarheid van de startlocatie

  • Per Fiets: er is een fietsenstalling voor de brug bij De Veldkeuken;

  • Per Openbaar Vervoer: dichtstbijzijnde treinstations (op loopafstand) zijn Utrecht Lunetten of Bunnik, dichtstbijzijnde bushalte is bus 41 bushalte Oud Amelisweerd (opstappen Centraal Station Utrecht Jaarbeurszijde of in Bunnik op de N411 de Provincialeweg bij de Van Zijldreef).  

  • Per Gemotoriseerd Voertuig: gratis parkeren op de parkeerplaats Oud Amelisweerd, aan de N411 Provincialeweg 124, 3981 AT Bunnik.

Uitleg over uw reservering:  

  1. U stuurt ons de reservering via het contactformulier toe, wij lezen die binnen drie dagen;

  2. Zijn er voldoende aanmeldingen voor de wandeling op de datum van uw keuze, dan krijgt u binnen drie dagen een factuur toegestuurd. Om mee te mogen lopen moet dit factuur voorafgaande aan de wandeling voldaan zijn. Bovendien dient u vooraf het corona protocol te hebben gelezen en de vragen betreffende corona bij uzelf of uw huisgenoten te hebben beantwoord. 

  3. Zijn er nog te weinig aanmeldingen voor een wandeling op een bepaalde datum, dan krijgt u hier binnen drie dagen bericht van. U wordt op een aanmeldingslijst gezet voor die locatie en die datum. Wanneer er wel voldoende aanmeldingen zijn, krijgt u hierover een bericht (zie 2). 

Heeft u vragen? Stel die dan bij voorkeur per e-mail  Vragen kan altijd!