top of page

Autisme Belevingswandelingbij Utrecht

12,50 euro per persoon 

Datum:       zaterdag 30 september 2023

Starttijd:       10:30  uur        De eerste 5 minuten zijn we nog op de startlocatie.  

Eindtijd:       12:30 uur         Rond 13:00 uur zijn we weer op de startlocatie terug. 

Loop in het weekeinde 2 uur mee met een Autisme belevingswandeling in Amelisweerd bij Utrecht. Sluit je individueel of met familie, bekenden of collega's aan bij een gevarieerde groep (maximaal  10 deelnemers + 1 gids). Wat de groep verbindt, is de gemeenschappelijke belangstelling voor wat autisme zou kunnen zijn en de betrokkenheid bij mensen met autisme, hoe divers die ook mogen zijn.   

Startlocatie:  buiten voor restaurant De Veldkeuken 

                          Koningslaan 11 A, 3981 HD Bunnik.      Kaartje

Bereikbaarheid van de startlocatie

  • Per Fiets: er is een fietsenstalling voor de brug bij De Veldkeuken;

  • Per Openbaar Vervoer: dichtstbijzijnde treinstations (op loopafstand) zijn Utrecht Lunetten of Bunnik, dichtstbijzijnde bushalte is bus 41 bushalte Oud Amelisweerd (opstappen Centraal Station Utrecht Jaarbeurszijde of in Bunnik op de N411 de Provincialeweg bij de Van Zijldreef).  

  • Per Gemotoriseerd Voertuig: gratis parkeren op de parkeerplaats Oud Amelisweerd, aan de N411 Provincialeweg 124, 3981 AT Bunnik.

 

Uitleg over uw reservering:

  1. U stuurt ons de reservering via het contactformulier toe, wij lezen die binnen drie dagen;

  2. Zijn er voldoende aanmeldingen voor de wandeling op de datum en locatie van uw keuze, dan krijgt u een factuur toegestuurd. Om mee te mogen lopen moet dit factuur voorafgaande voldaan zijn. 

  3. De activiteit vindt geheel buiten plaats, een vaccinatiebewijs is niet nodig. Wel vragen we u bij vermoedelijke corona-klachten af te zeggen, u krijgt dan een voucher voor een volgende wandeling.  

  4. Zijn er nog te weinig aanmeldingen voor een bepaalde wandeling, dan krijgt u hier binnen drie dagen bericht over. U wordt dan op een lijst van aanmeldingen gezet. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, krijgt u hierover een bericht (zie 2). Wanneer er onvoldoende aanmeldingen blijven, krijgt u drie dagen voorafgaande aan de wandeling bericht van afgelasting.  

Heeft u vragen? Stel die dan bij voorkeur per e-mail  Stel hier uw vraag

bottom of page