Autisme BelevingswandelingIN Zwolle

12,50 euro per persoon (vooraf te betalen)
Datum:         Zaterdag 20 maart 2021   Vervallen (zie Audiotour)

Starttijd:       10:30 uur        De eerste 15 minuten wordt uitleg op de startlocatie gegeven.  

Eindtijd:       12:30 uur         Rond 12:30 uur zijn we weer op de startlocatie terug. 

Loop in het weekeinde 2 uur mee met een Autisme belevingswandeling langs de IJssel en door Park Het Engelse Werk in Zwolle. Sluit je individueel of met familie, bekenden of collega's aan bij een gevarieerde groep (maximaal 8 deelnemers + 1 gids). Wat de groep bindt is de gemeenschappelijke belangstelling voor wat autisme zou kunnen zijn en de betrokkenheid bij mensen met autisme, hoe divers die ook mogen zijn.   

Mocht de wandeling omwille van uw eigen gezondheid of de richtlijnen van de veiligheidsregio niet door gaan, dan krijgt u de deelnamekosten teruggestort. Het is ook mogelijk om dan deel te nemen aan de Autisme Audiotour, die een week later op dezelfde locatie als veilig alternatief aangeboden wordt. Kijk hiervoor op Autisme Audiotour Zwolle.

Startlocatie:  buiten voor restaurant Het Engelse Werk 

                          Het Engelse Werk 4, 8019 BM Zwolle          Kaartje

Bereikbaarheid van de startlocatie

  • Per Fiets: er is een fietsenstalling voor het restaurant;

  • Per Openbaar Vervoer: dichtstbijzijnde treinstations (op flinke loopafstand) is Zwolle, hier kun je ook bus 100 naar Nunspeet of bus 203 / 204 naar Apeldoorn nemen naar de bushalte Het Engelse Werk.  

  • Per Gemotoriseerd Voertuig: gratis parkeren op de parkeerplaats rond het restaurant. 

Uitleg over uw reservering:  

  1. U stuurt ons de reservering via het contactformulier toe, wij lezen die binnen drie dagen;

  2. Zijn er voldoende aanmeldingen voor de wandeling op de datum van uw keuze, dan krijgt u binnen drie dagen een factuur toegestuurd. Om mee te mogen lopen moet dit factuur voorafgaande aan de wandeling voldaan zijn. Bovendien dient u vooraf het corona protocol te hebben gelezen en de vragen betreffende corona bij uzelf of uw huisgenoten te hebben beantwoord. 

  3. Zijn er nog te weinig aanmeldingen voor een wandeling op een bepaalde datum, dan krijgt u hier binnen drie dagen bericht van. U wordt op een aanmeldingslijst gezet voor die locatie en die datum. Wanneer er wel voldoende aanmeldingen zijn, krijgt u hierover een bericht (zie 2). 

Heeft u vragen? Stel die dan bij voorkeur per e-mail  Vragen kan altijd!