top of page

Autisme BelevingswandelingIN Zwolle

12,50 euro per persoon
Datum:        Nog te bepalen (suggesties zijn welkom)

Starttijd:       10:00 uur        De eerste 15 minuten wordt uitleg op de startlocatie gegeven.  

Eindtijd:       12:00 uur         Rond 12:00 uur zijn we weer op de startlocatie terug. 

Loop in het weekeinde 2 uur mee met een Autisme belevingswandeling langs de IJssel en door Park Het Engelse Werk in Zwolle. Sluit je individueel of met familie, bekenden of collega's aan bij een gevarieerde groep (maximaal 10 deelnemers + 1 gids). Wat de groep verbindt, is de gemeenschappelijke belangstelling voor wat autisme zou kunnen zijn en de betrokkenheid bij mensen met autisme, hoe divers die ook mogen zijn.   

Mocht de wandeling omwille van uw eigen gezondheid of de richtlijnen van de veiligheidsregio niet door gaan, dan krijgt u de deelnamekosten teruggestort. Het is ook mogelijk om dan deel te nemen aan de Autisme Audiotour, die een week later op dezelfde locatie als veilig alternatief aangeboden wordt. Kijk hiervoor op Autisme Audiotour Zwolle.

Startlocatie:  buiten voor restaurant Het Engelse Werk 

                          Het Engelse Werk 4, 8019 BM Zwolle          Kaartje

Bereikbaarheid van de startlocatie

  • Per Fiets: er is een fietsenstalling voor het restaurant;

  • Per Openbaar Vervoer: dichtstbijzijnde treinstations (op flinke loopafstand) is Zwolle, hier kun je ook bus 100 naar Nunspeet of bus 203 / 204 naar Apeldoorn nemen naar de bushalte Het Engelse Werk.  

  • Per Gemotoriseerd Voertuig: gratis parkeren op de parkeerplaats rond het restaurant. 

Uitleg over uw reservering:

  1. U stuurt ons de reservering via het contactformulier toe, wij lezen die binnen drie dagen;

  2. Zijn er voldoende aanmeldingen voor de wandeling op de datum en locatie van uw keuze, dan krijgt u een factuur toegestuurd. Om mee te mogen lopen moet dit factuur voorafgaande voldaan zijn. 

  3. De activiteit vindt geheel buiten plaats, een vaccinatiebewijs is niet nodig. Wel vragen we u bij vermoedelijke corona-klachten af te zeggen, u krijgt dan een voucher voor een volgende wandeling.  

  4. Zijn er nog te weinig aanmeldingen voor een bepaalde wandeling, dan krijgt u hier binnen drie dagen bericht over. U wordt dan op een lijst van aanmeldingen gezet. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, krijgt u hierover een bericht (zie 2). Wanneer er onvoldoende aanmeldingen blijven, krijgt u drie dagen voorafgaande aan de wandeling bericht van afgelasting.  

Heeft u vragen? Stel die dan bij voorkeur per e-mail  Stel hier uw vraag

 

bottom of page