Wat we gaan doen

  1. Zodra het weer veilig kan en mag plannen we nieuwe data voor Autisme Belevingswandelingen (ABW) in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Zwolle. Hierbij kan een ieder met belangstelling voor mensen met autisme aansluiten en voor gereduceerd tarief meelopen. 

  2. Ondertussen werken we aan een veilig alternatief voor de Autisme Belevingswandeling: de Autisme Audiotour. Deze is individueel of in tweetallen te volgen. Lees meer over de Audiotour op onze website.

Samenwerking met Ontdek Autisme

ontdek-autisme.png

De Autisme Belevingswandeling was de afgelopen vijf jaar regelmatig onderdeel van een training van Ontdek Autisme

​Voor diverse doelgroepen biedt Ontdek Autisme maatwerk. Of je nu interesse hebt vanuit het onderwijs of de werkomgeving, de dienstverlening of zorg, vanuit een groep ouders of naasten of te maken hebt met een specifieke doelgroep als mensen met autisme en een verstandelijke beperking, we sluiten aan bij jullie specifieke leerwensen. Met behulp van een presentatie en een E-learning op maat bieden we levendige presentaties in samenwerking met relevante ervaringsdeskundige sprekers, die vanuit eigen ervaring passende voorbeelden geven.

Ontdek Autisme is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en hiermee instelling erkend voor btw-vrijgestelde diensten. Onze dagtraining en het Autisme Belevingscircuit zijn voorzien van accreditaties van Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), Registerplein, RegisterLeraar en NVVA.  

 

Ontdek Autisme biedt momenteel vooral online trainingen aan en op aanvraag bedrijfstrainingen in kleinere groepen.