Wat we gaan doen

  1. In Hattem een ABW als onderdeel van de Autismecoachopleiding

  2. Internationale Autismedag (4 april) een ABW voor NVA Overijssel

  3. In Valkenburg (LB) op 26 juni een ABW voor Extrass

ontdek-autisme.png

Basistraining Begrip voor autisme

De Autisme Belevingswandeling is vast onderdeel van de Basistraining Autisme bij Ontdek Autisme. Hieronder staat meer uitleg over deze training.

 

Heb je in je dagelijks leven of als professional te maken met mensen met autisme? Denk je dat het contact tussen jou en degene met autisme beter zou kunnen?

Tijdens deze training vergroot je je basiskennis over autisme.De opzet van de dag motiveert je om verder te kijken dan het gedrag, zodat je leert zoeken naar en reageren op de oorzaak. Voor mensen met autisme maakt dat vaak een wereld van verschil. Onder de oppervlakte kunnen zoveel redenen zijn waarom iemand niet in balans is. Door daar aandacht voor te hebben, wordt de kloof tussen mensen mét en mensen zonder autisme een stuk kleiner.

Zo ziet de training Begrip voor Autisme eruit

Na de inleiding krijg je uitleg over de theorie en oefen je hiermee. Daarna doorloop je het Autisme Belevingscircuit. Dit bestaat uit een aantal opdrachten, die je een indruk geven hoe mensen met autisme de wereld ervaren. Na de lunch volgt de Autisme Belevingswandeling, of een andere creatieve en reflecterende activiteit. Daarnaast ga je een aantal verschillende oefeningen uitvoeren en casussen bespreken met heldere opdrachten.  

  

Contact

Aut of the Blue

De heer M.R. (Marc) Beek

Eisenhowerlaan 17

3844 AR Harderwijk

Nederland

​​

Tel:  06 - 53395823

 

E-mail:  info@aut-of-the-blue.nl

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon

© 2023  BeeWise