top of page

Wat we gaan doen

  1. In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Zwolle staan Autisme Belevingswandelingen (ABW's) gepland. Hierbij kan een ieder met belangstelling voor mensen met autisme tegen geringe vergoeding aansluiten.

  2. In het park Elsenburgerbos te Rijswijk op vrijdag 1 oktober een ABW voor medewerkers van zorgverlener Middin.

  3. In het centrum van Uden op donderdag 7 oktober een ABW voor beleidsmedewerkers Toegankelijkheid en uitvoerders in de Openbare Ruimte.

  4. In de prachtige tuin van Kasteel Renswoude op woensdag 20 oktober een ABW voor de persoonlijke begeleiders van Team Veenendaal Autisme.

  5. In het fraaie stadspark in Steenwijk op zaterdag 23 oktober een ABW voor belangstellenden en leden van de noordelijke provincies van de Nederlandse Vereniging voor Autisme.  

  6. In het prachtige gebouw Naturalis op maandag 1 november als ervaringsdeskundige assisteren van een Autisme Belevingscircuit georganiseerd door Ontdek Autisme

  7. In Amersfoort op donderdag 11 november een ABW voor het ZMLK-netwerk Midden Nederland. 

  8. Op landgoed Cruyshof in Baarle Nassau op donderdag 16 juni als onderdeel van het congres en buitenfestival 'Natuur en Mentale Gezondheid 2022' verzorgen van enkele ABW's. 

  9. Hiernaast werken we aan een digitale toepassing van de de Autisme Belevingswandeling: de Autisme Audiotour. Deze is individueel op ieder door u gewenst moment te volgen. Lees meer over de Audiotour op onze website.

Samenwerking met Ontdek Autisme

ontdek-autisme.png

De Autisme Belevingswandeling was de afgelopen vijf jaar regelmatig onderdeel van een training van Ontdek Autisme

​Voor diverse doelgroepen biedt Ontdek Autisme maatwerk. Of je nu interesse hebt vanuit het onderwijs of de werkomgeving, de dienstverlening of zorg, vanuit een groep ouders of naasten of te maken hebt met een specifieke doelgroep als mensen met autisme en een verstandelijke beperking, we sluiten aan bij jullie specifieke leerwensen. Met behulp van een presentatie en een E-learning op maat bieden we levendige presentaties in samenwerking met relevante ervaringsdeskundige sprekers, die vanuit eigen ervaring passende voorbeelden geven.

Ontdek Autisme is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en hiermee instelling erkend voor btw-vrijgestelde diensten. Onze dagtraining en het Autisme Belevingscircuit zijn voorzien van accreditaties van Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), Registerplein, RegisterLeraar en NVVA.  

 

Ontdek Autisme biedt momenteel vooral online trainingen aan en op aanvraag bedrijfstrainingen in kleinere groepen.  

bottom of page