Boek een Autisme Belevingswandeling

op maat

De Autisme Belevingswandeling op Maat
350 - 1250 euro

Reserveer een Autisme belevingswandeling op een locatie die u wenst, op een dag die u uitkomt en op een aanvangstijd die u schikt. Een wandeling duurt minimaal 45 minuten en maximaal 3 uur. Er kunnen per wandeling 20 deelnemers meelopen met een enkele gids. Wordt de groep groter, dan loopt er een tweede gids mee. Of er kan op dezelfde locatie en dag, maar beginnend op een ander tijdstip, met de enkele gids een 2e of zelfs een 3e wandeling worden geboekt. 

 

Indien al u wensen passen binnen de mogelijkheden van de gids(en) van Aut of the Blue dan kan er een boeking gemaakt worden. Hierover kan per e-mail en telefoon worden overlegd. Vragen kan altijd!

U krijgt indien we tot een overeenkomst komen een offerte waarin we locatie, datum en tijdstip van aanvang en verwachtte eindtijd bevestigen. Ook vermelden we de afgesproken kostprijs.

Rekenvoorbeelden:

350 euro - enkele uitvoering van een Autisme belevingswandeling met maximaal 20 deelnemers die maximaal 3 uur duurt (exclusief reiskosten en exclusief BTW).

500 euro - drie belevingswandelingen met elk maximaal 20 deelnemers die ieder  ongeveer 45 minuten duren en 30 minuten tussenpauze hebben (exclusief reiskosten en exclusief BTW).

1.100 euro - drie belevingswandelingen met elk tussen de 21 en 41 deelnemers (twee gidsen) die ieder maximaal anderhalf  uur duren en 30 minuten tussenpauze hebben (exclusief reiskosten en exclusief BTW).

 

Kostenopbouw:

 

De kosten van de Autisme belevingswandeling bestaan uit:

  • Boekingskosten                        50 euro

  • Voorbereidingskosten            150 euro

  • Uitvoeringskosten                  *variabel

  • Reiskosten                               *variabel

  • BTW (21%)                               *variabel

Boekingskosten

De kosten van het maken van reclame, voeren van overleg met potentiele opdrachtgevers, het verwerken van de boeking en facturering.

Voorbereidingskosten

Elke Autisme belevingswandeling wordt uniek voorbereid door het bestuderen van Google Earth (looprouteplanning) en door deze ter plekke voor te lopen. Zodat de gids de unieke landschap-, natuur- en cultuurelementen kent en kan opnemen in het verhaal van de wandeling. 

Uitvoeringskosten 

De minimale uitvoeringskosten van een enkele wandeling zijn 150 euro. De wandeling kan ook meer dan eenmaal op dezelfde dag op dezelfde locatie gehouden worden. Zo'n (verkorte) wandeling kan tot driemaal toe door een enkele gids op dezelfde wijze herhaalt worden. De uitvoeringskosten van twee wandelingen zijn dan 250 euro. Voor drie wandelingen zijn de uitvoeringskosten 300 euro. 

Soms is het nodig om voorafgaande aan het verzorgen van meerdere wandelingen in de buurt te overnachten. Hiervoor wordt 50 euro (inclusief BTW) extra aan de uitvoeringskosten toegevoegd. Of dit bij uw boeking van toepassing is, wordt vooraf in de offerte vermeld.

De uitvoeringskosten hangen ook af van het aantal deelnemers dat per wandeling meeloopt. Per keer kan de gids voldoende aandacht besteden aan maximaal 20 deelnemers. Wordt de groep groter, dan zal een tweede gids als assistent meelopen. De kosten van die extra gids zijn minimaal 150 euro.

Reiskosten

Meestal reist de gids van Aut of the Blue per trein in combinatie met een vouwfiets. Worden er twee gidsen gevraagd, dan reizen de gidsen gezamenlijk op per auto en zijn de kosten aanmerkelijk hoger.

BTW (21%)

Aut of the Blue is belastingplichtig.

Contact

Aut of the Blue

De heer M.R. (Marc) Beek

Eisenhowerlaan 17

3844 AR Harderwijk

Nederland

​​

Tel:  06 - 53395823

 

E-mail:  info@aut-of-the-blue.nl

KvK       27191175 Oost Nederland

BTW     NL 001682021B92

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon

© 2023  BeeWise